Hálózati kamera beépített PoE extenderrel a világon elsőként a Vivotek újdonságai között

( 2 db szavazat ) 

A Vivotek elsőként dobott piacra forradalmian új hálózati kamerákat, melyek már beépített PoE extenderrel rendelkeznek. Az IB8367-R, az IB8367-RT és az IB8338-HR stílusos bullet kivitelű kamera kiválóan alkalmas kültéri megfigyelésre.

Vivotek.PoE.Extender

Bővebben...

Foxstream és Samsung Techwin együttműködése: látogatószámláló applikáció WiseNetIII kamerákhoz

( 1 db szavazat ) 

A Foxstream, a valós idejű videoanalízisre specializálódott, gyorsan növekvő vállalat örömmel jelenti be partnerségét a Samsung Techwinnel. 

A Foxstream embereket számláló alkalmazása mostantól futtatható a Samsung Techwin WiseNetIII kamerák nyílt platformján.

Samsung.SND-7084R

Bővebben...

CANON biztonsági kamerák Magyarországon

( 1 db szavazat ) 

A több, mint 70 éves képrögzítési tapasztalattal rendelkező japán CANON hálózati kamerái feladatok széles körét oldják meg. Az 1,3 MP és FULL HD felbontású PTZ, dome és box kamera modellek kitűnő képminőséget produkálnak gyenge fényviszonyok között is.

Az LDSZ Kft. huszonéves hazai forgalmazási tapasztalata találkozott a CANON törekvéseivel: bevezetni a japán gyártó legfejlettebb video biztonsági termékeit a magyar piacra.

Canon_VB-M42

Bővebben...

Új TINYON IP 2000 2 az 1-ben kamerák a Boschtól – professzionális videofelügyeleti megoldás lakossági és kisvállalati felhasználásra

( 1 db szavazat ) 

Az otthon vagy az üzlethelyiség biztonsága nemcsak a megfelelő hardver beszerzéséről szól, hanem arról a tudatról, hogy a minőségi eszközök szükség esetén működésbe lépnek, a videoadatok rögzítésre és biztonságos módon tárolásra kerülnek, így az események visszanézése az időponttól és a helytől függetlenül lehetséges. Ezt a megerősítést nyújtják a Bosch új TINYON IP 2000 WI (vezeték nélküli) és TINYON IP 2000 PIR kamerái. Mindkét modell költséghatékony, megbízható és könnyen beállítható professzionális rendszert kínálnak az otthoni és a kisvállalati környezetek biztonságossá tételéhez.

Bosch_TINYON_IP_2000

Bővebben...

IP Cam Kft. az Intellio új mesterdisztribútora

( 9 db szavazat ) 

Az Intellio Zrt. bel- és külföldi értékesítése folyamatosan nő, a termékválaszték bővülésével párhuzamosan a márka ismertsége és elismertsége egyaránt javul. Belföldi értékesítésüket a 2012-es évhez képest megduplázták, termékeik komoly műszaki kihívást jelentő és nagy presztízs értékű projekteken egyaránt helytállnak épületvédelemtől a térfigyelő és autópálya rendszerekig, stadionoktól a kaszinókig.

Intellio

Bővebben...

Samsung 5 megapixeles, 360°-os kamera

( 1 db szavazat ) 

A Samsung Techwin tovább erősítette videomegfigyelő megoldásainak választékát, ezúttal két 5 megapixeles, 360 fokos látószögű kamerával. 

Az SNF 8010 kifogástalan minőségű 5 megapixeles (2560×2048) képet biztosít digitális PTZ funkcióval. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók a kép egyes részeit még részletesebben megfigyeljék, miközben egyidejűleg rendelkezésükre áll a teljes 360 fokos nézet is. A beépített torzításmentesítés számos nézetkompozíciót tesz lehetővé, például egyszeres vagy dupla panorámát, illetve a teljes 360 fokos megjelenítést.

Samsung_SNF-8010

Bővebben...

20-szor annyit keres, aki pár ezer forintért vesz magának egy számítógépes vírust

( 3 db szavazat ) 

Hússzor akkora nyereséget sepernek be a kiberbűnözők, mint amennyibe támadásaik kerülnek – derül ki a Kaspersky Lab szakértői által összegyűjtött adatokból. A kutatás a leggyakrabban használt hackereszközök árát hasonlította össze a sikeres rosszindulatú műveletek során megszerezhető pénzösszegekkel. -írja a hvg.hu.

Bővebben...

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia