Csúcstechnika: 50.000-es tömegben is biztonságban

( 3 db szavazat ) 

Ilyen és hasonlóan izgalmas előadásokkal várják a szakembereket a Biztonságtechnika & IT Konferenciára a Groupama Arénában, a fővédnök a Magyar Mérnöki Kamara.

Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően egyre több korszerű, európai színvonalú sportlétesítmény épül Magyarországon. Az óriási befogadóképesség, a tömegrendezvények magas látogatószáma nagyszerű hatással van a sportéletre, a látogatóknak pedig izgalmas, tartalmas élményt nyújt.

Groupama_arena

A biztonságtechnikai szakemberek számára viszont hatalmas kihívást jelent egy-egy ilyen objektum biztosítása, a látogatók, szurkolók biztonságának megteremtése, a rend fenntartása.

50,000 vagy több néző biztonságának megteremtése nem kis feladat, a hagyományos kamerás megfigyelőrendszereket alkalmazva akár kamerák százaira is szükség lehet. A konvencionális videós rendszerek sajnos csak arra alkalmazhatók, hogy az incidens bekövetkezése után visszanézhető legyen, mi történt (nagy távolságról rögzített felvétel esetén sokszor még erre sem jók, mert belenagyítva szétesik a kép, használhatatlan lesz a kinagyított képkocka). Óriási befektetés tehát, mégsem kielégítő megoldás.

A zsúfolt komplexumok megfigyelése – stadionok, sportlétesítmények, bevásárlóközpontok, repterek – vagy akár a városi térfigyelés területén szakértőnek számító Avigilon olyan biztonsági kamera rendszert fejlesztett, ami a világon egyedülálló módon és minőségben képes megoldani ezen létesítmények megfigyelését.

A rendszer „szemei” azok az ultra-modern, akár 29MP felbontású kamerák, amelyek elképzelhetetlenül tiszta, részletgazdag képet biztosítanak nagy távolságról történő zoomolás esetén is, kristálytiszta, igazolványkép minőségű képet biztosítva a felderítéshez és a későbbi eljárásokhoz.

A rendszer „keze” az Avigilon Control Center, amelynek ORACLE ™ alapú adatbázis motorja segítségével másodpercek alatt meg lehet találni a keresett eseményt akár többórás felvételen, lecsökkentve a reakcióidőt.

A rendszer „agya” pedig az Avigilon HD Analitics nevű, hiperintelligens analitikai szoftver, amely a hagyományos kamerás megfigyelést prevenciós eszközzé formálja: a beépített automatizmusoknak köszönhetően felfigyel a gyanús eseményekre, mozgásokra és lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy még az incidens bekövetkezése előtt intézkedjenek és elkerülhetőek legyenek a rendbontások, vandalizmus, személyi sérülések.

Az Avigilon csúcsmegoldásairól is szó lesz a Biztonságtechnika & IT Konferencián, amelyet stílszerűen Magyarország legkorszerűbb sportlétesítményében, a Groupama Arénában szerveznek.

Kiket várnak a konferenciára?

  • • biztonsági, üzemeltetési, műszaki IT-igazgatókat 
  • • biztonságtechnikai cégeket
  • • rendszerintegrátor és informatikai cégeket
  • • villamostervezőket
  • • generálkivitelezőket és létesítmény-fenntartó cégeket

Jelentkezés, információ az előadásokról: www.bizt-it.hu

Biztonságtechnika és IT konferencia

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia