Weblapba ágyazott élő IP kamerakép

( 1 db szavazat ) 

Amikor IP kamerát telepítünk gyakran találkozunk azzal az igénnyel, hogy a kamera képét bele kellene ágyazni az ügyfél weboldalába. Csak néhány példa: kamerakép egy építkezésről, hogy a megrendelő szemmel tarthassa, ahogy felépül a lakópark, irodaház, stb. Vagy akár egy áttekintő kamerakép a város főteréről.

A feladat egyszerűnek tűnik, de valójában számos technikai problémát kell megoldanunk menet közben (elégendő sávszélesség biztosítása nagy számú néző egyidejű kiszolgálásához, megfelelő platform független weblapba ágyazható komponens, stb.).

Az Intellio Technologies Zrt. egy nagyszerű szolgáltatásra hívja fel a szakemberek figyelmét, amely segít úrrá lenni ezeken a nehézségeken. IPCamLive.com egy modern felhő alapú streamming megoldás IP kamerák élő videó képének weboldalba történő beágyazásához.

IpCamLive

Nincs más teendő, mint konfigurálni a router-t, hogy a kamera kívülről is elérhető legyen. Az IPCamLive közvetlenül rácsatlakozik a kamerára RTSP protokoll használatával, és ez azt jelenti, hogy nincs szükség külön szoftver futtatására a kamera oldalán.

A különböző kontinenseken elhelyezett szerverek segítségével az IPCamLive képes kiszolgálni nagy számú nézőt is egy időben. A legnagyszerűbb dolog az egészben az, hogy a kamera hozzáadása után megkapjuk a beágyazáshoz szükséges HTML kódrészletet, így nincs más dolgunk, mint bemásolni ezt a weboldalunkba és az IPCamLive elvégzi az összes többi szükséges dolgot.

Az IPCamLive ezen felül rendelkezik pár különleges funkcióval, mint például online time-lapse videó készítés. Ennek az eszköznek a segítségével könnyedén látványos videót készíthetünk például egy olyan hosszabb folyamatról, mint egy épület felépítéséről.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia