IP Cam Kft. az Intellio új mesterdisztribútora

( 9 db szavazat ) 

Az Intellio Zrt. bel- és külföldi értékesítése folyamatosan nő, a termékválaszték bővülésével párhuzamosan a márka ismertsége és elismertsége egyaránt javul. Belföldi értékesítésüket a 2012-es évhez képest megduplázták, termékeik komoly műszaki kihívást jelentő és nagy presztízs értékű projekteken egyaránt helytállnak épületvédelemtől a térfigyelő és autópálya rendszerekig, stadionoktól a kaszinókig.

Intellio

A további növekedés segítése, és az elkerülhetetlen piaci konfliktusok jobb kezelése érdekében a következő módosítást hajtották végre a termékeik piacra jutását ma is biztosító partnerhálózatukon:

A koncepció változatlan. Néhány nagy rendszerintegrátort továbbra is közvetlenül szolgálnak ki, és két mesterdisztribútor látja el az Intellióval közvetlen kapcsolatban nem álló rendszerintegrátorokat és telepítőket. Változik azonban a két disztribútor egyike, a Senzor Kft. mellett a jövő év elejétől az I-Sec Kft. helyett az IP Cam Kft.-re bízzák az egyik mesterdisztribútor feladatkörét.

Az I-Sec Kft. közel egy évtizede, szinte a kezdetek óta forgalmazza az Intellio termékeket, nagy részt vállalt a márka piaci bevezetésében és széleskörű megismertetésében. Ezért köszönet és elismerés illeti. Ennek ellenére az Intellio vezetése kénytelen volt úgy dönteni, hogy a szerződés teljes tiszteletben tartása mellett, élve a szerződés adta lehetőséggel, az év végével megszünteti a sok éves együttműködést az I-Sec Kft.-vel.

Az Intellio Technologies így nyilatkozott a változásról: "Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, aki Intellio termékekkel tervez, pályázik, futó vagy befejezett projektjei vannak, hogy támogatása és ellátása folyamatos lesz, sőt szándékaink szerint javulni fog. Ha ezen a téren tanácsra vagy segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi a mindenkori szerződéseinkkel összhangban hatékony megoldást fogunk javasolni."

Az IP Cam Kft. örömmel jelentette be, hogy 2015-től a márka mesterdisztribútorai: 

"Számos nemzetközi gyártó képviselete mellett boldogok vagyunk, hogy egy magyar cég kiváló kameráit és rögzítőit is disztribútorként ajánlhatjuk. Biztosak vagyunk benne, hogy számos projektben kitűnően alkalmazhatóak majd az Intellio eszközei, amelyekhez az IP Cam biztosítja a már megszokott magas szintű háttértámogatást a tervezéstől a kivitelezésig valamint a folyamatosan megújuló raktárkészletet.

Hiszünk benne, hogy a siker a jó előkészítésnél kezdődik. Ennek pedig alapja a rugalmas és támogató partneri viszony mellett a megbízható, magas minőségű termékpaletta, amelyből kiindulhatunk. Most egy újabb ilyen portfólióval gazdagodtunk és bízunk benne, hogy hamarosan rengeteg eredményes fejlesztést zárhatunk együtt az új eszközök alkalmazásával.

Keressen minket bizalommal, hogy megtudja, hogyan teheti sikeresebbé projektjeit velünk és az Intellio termékeivel."

http://www.ipct.hu/ 

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia