Új TINYON IP 2000 2 az 1-ben kamerák a Boschtól – professzionális videofelügyeleti megoldás lakossági és kisvállalati felhasználásra

( 1 db szavazat ) 

Az otthon vagy az üzlethelyiség biztonsága nemcsak a megfelelő hardver beszerzéséről szól, hanem arról a tudatról, hogy a minőségi eszközök szükség esetén működésbe lépnek, a videoadatok rögzítésre és biztonságos módon tárolásra kerülnek, így az események visszanézése az időponttól és a helytől függetlenül lehetséges. Ezt a megerősítést nyújtják a Bosch új TINYON IP 2000 WI (vezeték nélküli) és TINYON IP 2000 PIR kamerái. Mindkét modell költséghatékony, megbízható és könnyen beállítható professzionális rendszert kínálnak az otthoni és a kisvállalati környezetek biztonságossá tételéhez.

Bosch_TINYON_IP_2000

A 2 az 1-ben megoldások azt jelentik, hogy mindkét modell kombinálja a beépített passzív infravörös (PIR) szenzort és a 720 p HD IP videomegfigyelő kamerát. A PIR szenzor még teljes sötétségben is lehetővé teszi öt méteres körzetben a mozgás érzékelését. A fényerősségi szintektől függően a mozgásriasztó működésbe hozza a beépített fehér fényű LED-et, így biztosítva a Boschtól ismert legmagasabb videoképminőséget. Ez garantálja az események vagy behatolók könnyű azonosítását. A mozgásérzékelés mellett mindkét kamera beépített mikrofont is kínál a riasztás hangra történő működésbe hozatalának elősegítéséhez. A beépített hangszórókkal a felhasználók kétirányú távoli eléréses kommunikációs csatornát hozhatnak létre a biztonságot érintő esetleges helyzetek azonosításához és ellenőrzéséhez.

Riasztás esetén az értesítéseket a felhasználók írásos üzenetek vagy e-mailek révén kapják meg. Ezen túlmenően a felhasználók által végzett gyorsriasztási ellenőrzéseket vagy válaszolást lehetővé teendő arcról készített pillanatfelvételeket vagy videoklipeket közvetlenül is el lehet küldeni előre meghatározott címzetteknek vagy (ingyenesen) felhőalapú felhasználói fiókoknak. A videoadatokat vagy a felhőalapú szolgáltatásban, vagy olyan hálózati videorögzítőkön, mint a Bosch DIVAR IP 2000 rögzítő megoldása, vagy (a kamera modelljétől függően) a beépített SD kártyán lehet tárolni. Így mindkét modell a vonatkozó videoadatok biztonságos tárolásának biztosítására könnyű biztonsági mentési megoldásokat tesz lehetővé. A rendelkezésre álló tárhely hatékony felhasználását és a hálózati infrastruktúrát a beépített és a Bosch IP kamerákra jellemző, specifikus intelligens dinamikus zajszűrő (Dynamic Noise Reduction - iDNR) garantálja. Ezzel a kamerák aktívan elemzik a helyszínt és különbséget tesznek a releváns információk, mint pl. a mozgó tárgyak és a képzaj-elemek között. Az iDNR bitrátáinak 50%-ig terjedő csökkentésével számottevő mértékben csökken a tárhelyigény és a hálózatterhelés.

Minthogy a felhasználók nem lehetnek mindig mindenhol jelen, így mindkét TINYON kamerát teljes mértékben támogatja a Bosch egyedülálló Dinamikus Transzkódolási technológiája. A Bosch Video Security App alkalmazásával kombinálva ez a technológia zavartalan élő videovételt és a HD felvételekhez történő, szükség esetén az elérhető sávszélességtől független azonnali hozzáférést kínál bárhol és bármikor.

Bosch_TINYON_IP_2000

A TINYON IP 2000 WI vezeték nélküli csatlakozásának köszönhetően a WPS-en (WiFi védett beállítás – WiFi Protected Setup) keresztül könnyedén telepítve és beállítva használható önállóan működő megoldásként vagy már létező biztonságtechnikai telepítésekhez adva. A TINYON IP 2000 PIR Power over Ethernet (PoE) funkciót kínál, így biztosítva, hogy az audio- és videojel, valamint a tápellátás mind a hálózati kábelen keresztül kerüljön továbbításra (CAT5).

Mindkét TINYON IP kamera más iparági szereplők felügyeleti szoftvereivel és rögzítési megoldásainak széles választékával könnyedén együttműködik, melyet az ONVIF megfelelőség és az Integration Partner Program (IPP) támogat. A Bosch IPP-ről bővebb információk az ipp.boschsecurity.com címen találhatók.

Az új TINYON IP kamerák fekete vagy fehér színben, vonzó és stílusos formatervezéssel már rendelhetők.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia