Foxstream és Samsung Techwin együttműködése: látogatószámláló applikáció WiseNetIII kamerákhoz

( 1 db szavazat ) 

A Foxstream, a valós idejű videoanalízisre specializálódott, gyorsan növekvő vállalat örömmel jelenti be partnerségét a Samsung Techwinnel. 

A Foxstream embereket számláló alkalmazása mostantól futtatható a Samsung Techwin WiseNetIII kamerák nyílt platformján.

Samsung.SND-7084R

Fókuszban a FoxCounter beágyazva a WiseNetIII kamerákba

E stratégiai szövetség első eredménye a FoxCounter megoldás. A FoxVigi szerveroldali alkalmazás alapjaira épülő beágyazott változat, a FoxCounter számos feladatra nyújt megoldást: legyen szó statisztikai célú vagy biztonsági felhasználásokról.

Bejáratoknál alkalmazva segítségével:

  • • Megállapíthatók a látogatói csúcsok
  • • Felállíthatók referenciaadatok (napi/heti/havi), melyekhez képest a növekedés mérhető
  • • Az üzemeltetőket valós időben értesíti a bent tartózkodók számáról, figyelembe véve a megengedett maximális látogatói kapacitást

A dedikált webfelület tökéletesen illeszkedik a Samsung Techwin WiseNetIII kamerák konfigurációs képernyőjébe, és lehetővé teszi többek között az azonos hálózatban működő kamerák adatainak listázását. Egy egyszerű webböngészővel egyetlen kamerához kapcsolódva a felhasználók könnyen elérik a statisztikákat, nyomon követhetik a bent tartózkodók aktuális számát, függetlenül a ki- és bejáratok számától.

A legújabb generációs 1.3, 2 és 3 megapixeles, nagyfelbontású megfigyelő kamerák szíve a Samsung Techwin nyílt platformú WiseNetIII DSP chipkészlete. A WiseNetIII chipkészlet számítási kapacitása lehetővé teszi, hogy egyszerre több, a FoxCounterhez hasonló egyéb alkalmazás fusson a kamerában, például arc- vagy rendszámfelismerő programok, amelyek az okostelefonok esetében használt appokhoz hasonlóan egyszerűen installálhatóak. Ez a felhasználóknak lehetővé teszi a szabad választást, hogy az adott projekt igényének leginkább megfelelő videomenedzsment (VMS) szoftvert használhassák.

A WiseNetIII kameraválaszték ideális a FoxCounter számára, hiszen támogatja a P-írisz objektíveket, amelyek optimális íriszműködést biztosítanak az ugyanazon a helyen előforduló változatos fényviszonyokhoz, ami jobb kontrasztú, felbontású és tisztább képéket eredményez jobb mélységélességgel. A P-írisz alkalmazása a kamerákban megkönnyíti a FoxCounter számára a haladás irányának felismerését.
A WiseNetIII sorozatú kamerákba épített WDR funkció elmosódástól mentes, tiszta képeket biztosít a feldolgozáshoz. Ezért a FoxCounter képes pontosítani a számolt eredményeket akkor is, ha egyszerre több személy halad át.

A FoxCounter ideális a kiskereskedelemben, repülőtereken, múzeumokban, vidámparkokban vagy egyéb olyan helyeken, ahol látogatók fordulnak meg. Ugyanakkor ez egy autonóm megoldás is egyben: hálózati kapcsolat hiányában a kamerán belül tárolja az adatokat. Szabványos adatkezelésének köszönhetően az integráció más gyártók rendszereibe rendkívül egyszerű.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia