Hálózati kamera beépített PoE extenderrel a világon elsőként a Vivotek újdonságai között

( 2 db szavazat ) 

A Vivotek elsőként dobott piacra forradalmian új hálózati kamerákat, melyek már beépített PoE extenderrel rendelkeznek. Az IB8367-R, az IB8367-RT és az IB8338-HR stílusos bullet kivitelű kamera kiválóan alkalmas kültéri megfigyelésre.

Vivotek.PoE.Extender

Az egyedi tervezésű beágyazott PoE extenderrel rendelkező kamerák lehetővé teszik a PoE ki- és bemenet segítségével kapcsolat létesítését más PoE hálózati kamerákhoz külön erőforrás nélkül. Ezzel az eszközzel megkönnyíthető a távoli felügyeleti rendszerek megvalósítása a gyárak, parkolók, kereszteződések esetében.

Az IB8367-R és IB8367-RT 2 megapixeles, míg a belépő szintű IB8338-HR 1 megapixeles érzékelővel rendelkezik. Mindhárom modell WDR funkcióval, beépített 30 méteres hatótávolságú infrával bír, így képesek megragadni a képen a részleteket mostoha fényviszonyok mellett is. A smart stream és a 3DNR funkció rendkívüli módon csökkenti a sávszélesség igényt.

Az IB8367-R és IB8367-RT intelligens IR technológiás, így állandó optimális fényt biztosít. A P-Irisz objektívek a speciális szoftverekkel kiegészülve képesek automatikusan szabályozni az optika nyitását illetve zárását, reagálva a fényviszonyokban bekövetkezett legkisebb változásokra. Az aprólékos vezérlésnek köszönhetően sokkal jobb kontrasztot, tisztább képet és nagyobb mélységélességet lehet elérni ezeknél a kameráknál.

Vivotek.PoE.Extender

Steve Ma a Vivotek alelnöke a következőket nyilatkozta: „Ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani a kiváló termékpalettánkat folyamatos innovációra van szükség mind a technikai tényezők mind pedig a termékek megjelenését illetően. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megfeleljünk a vevői igényeknek, így került bevezetésre néhány új modell beágyazott PoE extenderrel. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően csökkenthető a telepítéshez szükséges kábelek és hálózati eszközök mennyisége, mely ügyfeleink számára költségcsökkenést eredményez.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia