Impresszum

Szerkesztőség:

info(kukac)securitymag(pont)hu

Felelős szerkesztő:

Rohr Linda

okl. biztonságtechnikai tervezőmérnök

újságíró- 2007 óta a MÚOSZ tagja

Lapigazgató:

Horváth Katalin

Hirdetésszervezés és médiaajánlat:

hirdetes(kukac)securitymag(pont)hu

Előfizetés:

elofizetes(kukac)securitymag(pont)hu

Felelős kiadó:

Silent Rock Kft.

H-1116 Budapest, Kondorosi út 12/a, A épület 6/12

Postázási cím: H-1046 Budapest, Erdősor út 14./B. fsz. 11

publisher(kukac)securitymag(pont)hu

info(kukac)silentrock(pont)hu

 

Állandó szerzőinkről:

Czuprik Zoltán azon szakemberek közé tartozik, akik először kaptak felsőfokú programozó matematikusi diplomát hazánkban, akik még látták és programozták az első IBM-PC-t, akik ott voltak az első magyar számítógépcsalád honosításában, és akik az elmúlt évtizedekben is folyamatosan az informatika élvonalában tevékenykedtek.
„Az elmúlt 25 évben csak olyan termékekkel és fejlesztésekkel foglalkoztam, amelyek mindenkor a világ élvonalát képviselték, és ez ma sincs másképp. Mindenkinek tudomásul kell venni, hogy az informatika az összes iparágat átszövi, összeolvasztja és ez alól nem kivétel a biztonságtechnika sem. Több éve érvelek az IP videó megoldások mellett, mára mindenki megértette, ez a jövő. Most azért kell küzdeni, hogy az óriási IP kínálatból valóban értékálló megoldások szülessenek”- vallja a CNS Digitál Média Kft. ügyvezető igazgatója.

Tapasztalati tényekkel alátámasztott írásai a biztonságtechnika területén dolgozó tervezőknek, telepítőknek, de a felhasználóknak is hasznos és hiteles információforrás.
Büszkék vagyunk rá, hogy magazinunk lapjain keresztül osztja meg tudását Olvasóinkkal.


Kállay Gyula ott volt, amikor a CCTV rendszerek még járni sem tudtak, gyerekcipőben sem, mondhatnánk látta, ahogy világunkra jönnek. Több kereskedelmi és mérnöki végzettséggel rendelkezik, angolul és spanyolul is felsőfokon beszél. Két évtizedet 3 kontinensen töltött Panasonic termékek között. Felvillanyozza minden olyan technológiai újítás, amely áttöri a szokásos gondolkodás határait, és alapjaiban formálja át a biztonságtechnikát.

 

KG végzettségét tekintve okleveles villamosmérnök. Több mint tíz éve dolgozik a biztonságtechnikában rendszerintegrátorként.  Látott már karón varjút, látott már éjben Isteni beavatkozást, tudja milyen 48 órán át talpon lenni, milyen automatikus csavarhúzót kispárnának használni és milyen, amikor zseniális megoldások az ár oltárán sikkadnak hétköznapivá. Szereti az inkognitót, mint Mátyás király.


Nógrádi Andrea a Magyar fejlesztések rovat vezetője. Több éves újságírói múlttal rendelkezik. A Széchenyi István Egyetemen szerzett műszaki mérnöki diplomát, majd azonnal műszaki területen helyezkedett el. Az IP biztonságtechnika területén elismert kereskedelmi szakember, közel 10 éve. Lehengerlő kommunikációs képességekkel rendelkezik, mind szóban, mind írásban. Csak azt képviseli, ami minőség, a nagy betűs MINŐSÉG. Pályafutását Debrecenben kezdte, majd nagy szerelme, későbbi férje kedvéért Budapestre költözött, és nem mellesleg egy egyéves kisfiú boldog anyukája.


Rohr Linda biztonságtechnikai pályafutását nyári munka formájában már a gimnáziumi évek alatt megkezdte.
Három mérnöki tudományokhoz kapcsolódó diplomával rendelkezik, ezek közül kiemelendő, hogy okleveles biztonságtechnikai mérnök. IP kamerás rendszerekre, a VCA tervezői problémakörére és integrált rendszerekre specializálódott. Az elmúlt 5 évben számos biztonságtechnikai témájú publikációja is megjelent. 2007 óta a MÚOSZ tagja, újságíró szakvizsgával rendelkezik. Felsőfokon beszél angolul.

 

id. Rózsás Balázs, munkavédelmi szakértőnk, semmit sem bízna a véletlenre. Körültekintő, mindenre vigyázó szeme harminc éven át a HM Arzenál berkeiben edződött. Mint munkahelyi vezető munkaköréből adódóan sokat kellett foglalkoznia a munkavédelem kérdéseivel, a dolgozók folyamatos felkészítésével, rendszeres oktatásokkal. Munkavédelmi képviselőként a munkavállalók érdekeit kellett szem előtt tartania, állandó, a munkáltatóval való kapcsolattartás mellett. Évente vett részt a Munkavédelmi Képviselők továbbképzésein, amelyeket az OMMF szakemberei tartottak. Tapasztalatai nagyobb részét a munkabalesetek kivizsgálása során, a megállapított hiányosságok kiértékelése révén szerezte meg.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia