Új TechSon HD-SDI paletta; ingyenes Analóg – SDI központi szoftverrel

Analóg és HD-SDI DVR-ek képei egyazon betekintő szoftverben, valamint új, rendkívül jó ár/érték arányú SDI kamerák és DVR-ek keltik fel a kivitelezők figyelmét, a TechSon-CCTV új palettáját böngészve.

Már az elején tisztázzuk, hogy a TechSon HD SDI palettáját csak és kizárólag Full HD kamerák képezik. A Full HD pedig a következő felbontást jelenti: pontosan 1080p vagyis 1980x1080 pixel azaz 2,07 megapixel. Azért fontos ezt tisztázni, mert sokan általánosan megapixel felbontással jellemzik a magas felbontású kamerákat. Így nem helyes az 1,3 MP IP-kamerák és a Full HD SDI kamerák összehasonlítása, hiszen a HD-SDI kamerák "2,07 Megapixelesek".

TechSon központ CMS

Néhány apró technikai részlet az SDI technológiáról

A HD-SDI technológia lényege, hogy nem a kamerában van a nagy felbontású videojel tömörítését végző „kis számítógép”, hanem a HD-SDI DVR-ben, a videorögzítő készülékben. Ezáltal nagyméretű adatfájlok továbbítása zajlik, kizárólag koax kábelen, és a végén a tömörítést a HD-SDI DVR végzi el. Az IP-kamerák esetében ez pont fordítva történik.

Színes kínálat

A TechSon CCTV-től megszokott, hogy széles termékpalettával teszi minden területre könnyen kiválaszthatóvá az oda megfelelő rendszert. Az új TechSon HD-SDI palettára is ez jellemző: a hatféle HD-SDI DVR-rel és a leggyakrabban használt kompakt, dome valamint boxkamerák minden igényt kielégítenek.

CMS

A TechSon HD-SDI rendszerhez készített, ingyenes CMS (távoli betekintő és alkalmazói rendszer) egyetlen közös felületen képes megjeleníteni mind a Full HD felbontású SDI kamerák, mind pedig az analóg készülékek képét. Egyszerre akár 256 élőkép is megjeleníthető egy monitoron, és a képforrások tetszőleges számú rögzítőből származhatnak.

Az N szériás rögzítők így bátran kiegészíthetők HD-SDI készülékekkel, nincs szükség újabb szoftverre a távoli betekintéshez és visszajátszáshoz. Természetesen az Android és IOS rendszereken megszokott alkalmazások is használhatók a nagy felbontású képek megjelenítésére.

Az alábbi linkre kattintva tekintse át a palettát, és érdeklődjön segítőkész kollégáinknál a részletekről!

Egy apró segítség az összehasonlításhoz: 1 db Full HD SDI kamera pontosan ötször akkora felbontású felvételt készít, mint egy hagyományos analóg kamera.

http://www.powerbizt.hu

 

TechSon termékekkel kapcsolatban a márka magyarországi forgalmazója: a Power Biztonságtechnika Kft. készséggel áll rendelkezésére.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia