AIPHONE IS: több mint kaputelefon rendszer – IP alapon

Az AIPHONE egy nagoyai székhelyű, kaputelefon rendszereket gyártó vállalat, amelynek története egészen a 1948-ra nyúlik vissza. Mára több mint 60 országba exportálja termékeit, s a megalapítás óta fennálló folyamatos fejlesztésnek és a szigorú minőségbiztosításnak köszönhetően a gyártó napjainkban is a jövőbe mutató megoldásaival örvendezteti meg a biztonságtechnikai piacot, évek óta követendő példát mutatva így a piacnak. Elsők között, 2006-ban jelentkezett IP alapú rendszereivel, amelynek legújabb generációja, az IS rendszer, már Magyarországon is kapható.

Aiphone IS rendszer

A jövő rendszer-architektúrája

Talán ma már kissé lerágott csontnak számít ezt a kifejezést az IP alapon kommunikáló biztonságtechnikai rendszerekre használni, pedig a valódi korszakváltás még nem feltétlenül következett be – gondoljunk csak az analóg-IP CCTV rendszerek háborújára. Márpedig az AIPHONE rendszerének egyik lényeges vonzereje a kaputelefonok esetén rendkívül széleskörű szolgáltatás- és termékpaletta, amit a cég évtizedek óta tartó, ez irányú fejlesztésének köszönhet. Emellett természetesen minden más, „kötelező” tulajdonságban kiválóan teljesít a rendszer, valamint obijektíve esztétikus kivitelűek a készülékek. A fő erőssége azonban abban rejlik, hogy a rendszer központi egysége képes összefogni egy objektum beléptetési-, hangosbemondó- és videó megfigyelő rendszereit – természetesen IP alapon.

Bővebben...

GiBiDi KIT SL430 - Kapunyitó szett tolókapukhoz (x)

 Családi házakhoz és társasházakhoz ajánlott 230V-os kapunyitó szett. Telepítése és kezelése egyszerű, megjelenése egyszerű és modern.

Műszaki jellemzők:            

 • Beépített vezérlés
 • Tápfeszültség:230 VAC
 • Sebesség: 147 mm/s  
 • Elektronikus nyomatékszabályozás
 • Max. kapusúly: 400 kg
 • Üzemi hőmérséklet:  -20˚-+60˚
 • Védettség: IP55
 • Súly: 11 kg

 

 

Bővebben...

Comelit Planuxkit – videó kaputelefon szett:1 vagy 2 lakás (x)

 

A Planuxkit az olasz Comelit cég termékeinek egyik új képviselője, mely egyesíti a modern technológiát, az igényes megjelenést, az egyszerű kezelhetőséget és telepítést. Dekoratív, ám egyszerű megjelenése mellett funkciók széles tárházának ad otthont.

Bővebben...

Comelit iKALL (x)

Az iKALL kültéri egység egy teljesen új design képviselője. Sokoldalú megoldások, letisztult, határozott vonalak jellemzik. Moduláris felépítése a kényelmet, egyszerűséget, megbízhatóságot és a stílusos megjelenést szolgálja. Az iKALL 128x64 pixel felbontású, háttérvilágítású LCD kijelzője és OSD menüje gondoskodik a könnyebb áttekinthetőségről. A legmodernebb technológiáknak köszönhetően kiváló kép és hangminőséggel rendelkezik, ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

Stílus és megbízhatóság. Egy szóval iKALL.

Bővebben...

Comelit EasyCom (x)

 

 

Kiváló technikai megoldások, egyszerű és kényelmes kezelés, megnyerő, modern forma. Ez az Easycom. Az olasz Comelit Spa. kaputelefon gyártó impozáns beltéri egysége.

A kagyló nélküli audió telefont elektronikus hívóhanggal, csengő-és hangszóró hangerő szabályozási lehetőséggel, valamint párbeszéd titkosítási és hívóhang kikapcsolási funkciókkal látták el. Az alapkivitel 3 nyomógombbal rendelkezik, melyek a hívás fogadására, az ajtózár működtetésére illetve egyéb funkciók vezérlésére szolgálhatnak. A készülékhez közvetlenül csatlakoztatható az ajtó előtti csengőgomb, valamint az egyéb hívásjelző eszközök. A készülék hívócíme 8 elemes DIP kapcsolóval állítható.

Bővebben...

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
 • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
 • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
 • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
 • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
 • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia