4 percen belül 4 kamerás TechSon IP megfigyelőrendszer installálás (x)

A Power Kft. új TechSon IP rögzítőrendszere

Mennyi a rezsi óradíjad? - Ennyire gyors és egyszerű az installálás

Sosem volt még ilyen egyszerű IP-kamerákból álló megfigyelőrendszert építeni, mint a Power Kft. új termékcsaládjának használatával. A tucatnyi új kamerából és a hat rögzítőegységből álló eszközpark alkalmas a legkülönbözőbb felhasználási területeken felmerülő igények teljes körű kielégítésére, és mindezt fájdalom – azaz a jelen esetben bonyolult telepítési eljárások végrehajtása és csillagászati összegek kifizetése – nélkül teszi. Az analóg rendszerhez szokott szakembereknek jó hír, hogy az említett termékpaletta használatában alig, lényegében csak a magasabb felbontásban és jó minőségében különbözik a régebbi CCTV rendszerektől. További előny, hogy a TechSon N szériás DVR-eknél megszokott menü és az illeszkedő szoftverek is azonosak maradtak, ha az IP rendszerből adódó apró eltérésektől eltekintünk.

Verhetetlen kompatibilitás - Egy képernyőn az analóg, a HD-SDI és az IP – Ingyenes szoftverben

TechSon IP kezelőfelületMind az analóg DVR-ek, mind pedig a nagy felbontású NVR-ek képeit akár egyetlen közös felületen megjeleníthetjük a készülékekhez adott ingyenes betekintő szoftver, a CMS segítségével. Mostantól lehetővé válik (a HD-SDI mellett) TechSon IP-kamerákkal is bővíteni a jól bevált analóg rendszert anélkül, hogy bármilyen kompromisszumra kényszerülnénk az eddig megszokott betekintő alkalmazások terén. Egyetlen, közös felületen jelenik meg az analóg DVR-ek, a HD-SDI és mostantól az IP alapú NVR rögzítők képe.

 

A DVR-ektől az NVR-ig

TechSon IP NVRMíg az analóg készülékeknél csak a kábeleket kellett csatlakoztatni, addig az IP rendszerek esetében nem árt, ha ismerjük a számítógépes hálózatokat. Gyakran többféle eszköz – routerek, switchek, access pointok, bridge-ek – beállítására is sor kerül. Mégis, aki már valaha is megoldotta, hogy az analóg DVR-be számítógépről, esetleg az internetről is be lehessen tekinteni, az feltehetőleg elsajátította azokat az ismereteket, amelyek egy kisebb hálózat felépítéséhez szükségesek. A különbség a DVR és az NVR között valójában csupán az a mód, ahogyan kamerák képe a rögzítőbe kerül. A DVR-be koax kábelen érkezik a videojel, és annyi csatlakozó szükséges, ahány kamerát képes a készülék kezelni. Ezzel szemben az NVR-en egyetlen ethernet csatlakozó van mindössze, mivel az IP kamerák a hálózatban együtt utazó jelét a TCP/IP protokoll képes szétválogatni. Létezik persze olyan NVR is, amelyik több csatlakozót tartalmaz, de ennek az az oka, hogy kamerák tápellátását is a készülék látja el PoE (Power over Ethernet) segítségével. Ilyen esetben még a kamerák hálózati beállításával sem kell bajlódnunk, az NVR ezt is elvégzi helyettünk.

Új kamerák választéka - Minden TechSon IP kamera Real-Time, 30 kép / sec sebességű

Techson IP kamera fixEsztétikus, formatervezett, kül- és beltérben egyaránt használható, profi tulajdonságokkal bíró, mégis megfizethető a Power Kft. palettáját színesítő tizenkét új kamera. Egy és két megapixeles felbontással, azaz HD 720p és Full HD 1080p, tűéles, részletgazdag képet szolgáltat mindegyik modell. Az 1/3”-os CMOS lapkát a kisebb készülékekben 4 és 6 mm-es fix fókuszos objektív, míg a nagyobbakban 3–12 mm-es illetve 9–22 mm-es, IR korrigált, autoírisz vezérlésű lencserendszer egészíti ki.

Az összes készülék saját infra megvilágítással bír: 15 és 70 méter közötti hatótávval, és a mechanikus D&N kapcsoló valamint a 3D DNR zajcsökkentés kötelező szériatartozék. A jellemzően alacsony fogyasztású készülékek távolról is táplálhatók PoE tápfeladó vagy switch segítségével.

Techson IP kamera dómA TechSontól megszokott, hogy igen magas a hozzáadott szolgáltatás értéke, és ez most sincs másként. A kamerákat másodpercek alatt be lehet állítani egy intuitív segédprogram, az IPTool segítségével, ami akkor is megtalálja és felismeri a készülékeket, ha olyan IP tartományban vannak, ami a gépünk beállításai miatt nem lenne elérhető. A kamerák böngészőben megjelenő kezelőfelülete nem csupán a finombeállításokért felelős, hanem arra is alkalmas, hogy önálló IP rögzítőegységként használjuk vele a készülékeket. Az egyes modellekbe helyezhető SD kártya képes a felvett videó vagy pillanatképek tárolására, mozgás vagy esemény alapon vezérelhető a felvétel. Mindegyik kamera képes önállóan csatlakozni az internetre, e-mailt küldeni, ftp kapcsolatot létesíteni. Az ONVIF kompatibilis belső szoftver lehetővé teszi, hogy más gyártók rögzítői is fogadják a kamerákat, és a NUUO Mainconsole-ba is könnyen integrálható.

Megfizethető áron igazi minőség

Az új TechSon IP család akár több pénzbe is kerülhetne, ennek ellenére az árképzés kifejezetten barátságos, nem kell senkinek felszisszennie, amikor a kasszához ér. Ez az a pont, amikortól a telepítők és a végfelhasználók is ellenérv nélkül maradnak, ha az igazi minőségi megfigyelőrendszer IP alapokon történő kivitelezése szóba kerül.

 

http://powerbizt.hu

 

TechSon termékekkel kapcsolatban a márka magyarországi forgalmazója: a Power Biztonságtechnika Kft. készséggel áll rendelkezésére.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia