Bosch - Számunkra a legfontosabb: a felhasználó elvárásainak megfelelő intelligens IP videomegoldások fejlesztése (x)

http://www.boschsecurity.com/hdsecurity/

A Bosch Security Systems munkatársainak véleménye szerint mindenki megérdemli, hogy biztonságos és zavartalan környezetben éljen. Elkötelezettségünk a kiváló minőség és a műszaki újítások iránt arra ösztönöz bennünket, hogy olyan új termékeket és megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek iparágunk élvonalába emelnek bennünket. Üzletpolitikánk három alappilléren nyugszik. Először is, a lehető legkiválóbb és a megfigyelés szempontjából releváns IP videoképek biztosítása mindenkor és mindenhol. Másodszor, szavatoljuk a lehető leghatékonyabb adatátvitelt és a lehető legkisebb tárhelyigényt. Végezetül, csúcstechnikát jelentő intelligens és elemző funkciókat biztosítunk. Mindezek olyan termékeket és megoldásokat eredményeznek, amelyeket egyszerűbb megérteni, könnyebb telepíteni, amelyek pontosabbak és jól illeszthetők. Erőfeszítéseink középpontjában azonban elsősorban nem a termékek és technikák állnak.

 

DINION IP starlight 8000

Központi célkitűzésünk olyan IP videomegoldások létrehozása, amelyeket a felhasználó elvárásaihoz igazodva fejlesztünk ki. A hangsúlyt az elkötelezettségre, a megbízhatóságra, a teljesítményre és az újításra fektetjük. Ugyanis amikor ezeket az értékeket tartjuk szem előtt, akkor azzal az Önök elvárásaira is odafigyelünk.

Több részből álló írásunkban a Bosch kamerák innovatív tulajdonságait mutatjuk be. Először a Starlight technológiával, az intelligens dinamikus zajszűrés (iDNR), az intelligens automatikus expozíció (iAE) funkciókkal ismerkedhet meg közelebbről. Cikkünk további részeiben pedig az intelligens követés (iTracking), intelligens képelemzés (IVA), dinamikus átkódolás technológiák, a videorögzítési menedzsment szoftver, a CBIT és az ULTRA HD következnek. 

AUTODOME IP 7000 HD

StarLight technológia

Kiemelt célunk a nagyfelbontású képtartalmak mellett kiváló fényérzékenységet biztosítani

A Bosch kamerák minden esetben kiemelt funkciója az adott modellek aktuális fényérzékenysége. Mostanra külön kameracsalád jött létre, amelyek a fényérzékenységet a HD ill. Megapixeles tartományban új alapokra helyezték: ez a StarLight technológia.

  • A legmodernebb érzékelő-technológia és a fejlett zajelnyomás együttesen kiemelkedő érzékenységet eredményez, akár színes üzemmódban is.
  • A gyenge megvilágítás esetén is kiváló teljesítménynek köszönhetően a kamera kiváló színteljesítményt nyújt még minimális környezeti megvilágítás mellett is.
  • Ezek a kamerák valódi, mechanikus szűrővel ellátott day/ night kamerák, amelyek kiváló, zaj-mentes éjszakai teljesítményt nyújtanak.

StarLight technológia Bosch

Intelligens dinamikus zajszűrés (iDNR)

Kiemelt célunk a tárolási költségek és a hálózatterhelés csökkentése a képminőség romlása nélkül

A statikus helyszínek, ahol nincs, vagy alig van mozgás, alacsony adatátviteli sebességet igényelnek. A zaj és a lényegi információk – például a mozgások – hatékony megkülönböztetésével az intelligens dinamikus zajszűrési funkció (iDNR) akár 50%-kal is csökkentheti az átvitt adatmennyiséget. Mivel pedig a zajt már annak eredeténél – a kamerában csökkenti a képrögzítés során, a kisebb volumenű adatátvitel nem rontja a képminőséget. Az iDNR funkcióval az elsődleges célunk a tárolási költségek jelentős csökkentése és a hálózatterhelés mérséklése azáltal, hogy akkor vesszük igénybe a sávszélességet, amikor arra szükség van.

Az iDNR mostanra az összes Bosch IP kamera alap funkciókészletében szerepel.

FLEXIDOME starlight 7000

Intelligens automatikus expozíció (iAE)

Kiemelt célunk a tökéletes expozíció biztosítása minden időben.

A háttér vagy előtér fényviszonyainak ingadozásai ronthatják a képminőséget. Az intelligens automatikus expozíció (Auto Exposure, iAE) automatikusan állítja be a kamera expozícióját, hogy tökéletes kép jöjjön létre minden körülmények között. Kiváló szembe- és háttérfény-kompenzációt biztosít, automatikusan igazodva a változó fényviszonyokhoz. Az iAE funkcióval elsődleges célunk mindenkor a tökéletes expozíció létrehozása.

Az iAE funkció a képtartalomelemzéssel is rendelkező kamerákban érhető el. A tartalomelemzés segítségével ugyanis már a képalkotás folyamatába visszacsatolhatóak az elemzésre szánt területek minőségi eltérései. A kamera tehát úgy igazítja a kijelölt területek minőségi szintjét, hogy az mindig az elemzés szempontjából leghatékonyabb lehessen.

http://hu.boschsecurity.com/hu/

 

 

Robert Bosch Kft. Biztonságtechnika üzletág
1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Tel: +36 1 4313 200
mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.boschsecurity.hu

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia