Bosch - A felhasználó elvárásainak megfelelő intelligens IP videomegoldások lexikona (x)

http://www.boschsecurity.com/hdsecurity/

Intelligens követés (iTracking)

Kiemelt célunk, hogy sose veszítsék szem elől a megfigyelt elemeket

A kamerás megfigyelésnél általában a mozgó elemek jelentik a megfigyelés lényegi tárgyát. Az intelligens követési funkció (iTracking) előre megszabott riasztási szabályok alapján vagy egyszerű rákattintással automatikusan követi a riasztást kiváltó, vagy manuálisan megjelölt mozgó elemeket. Egyetlen vagy több hivatkozási pont értelmes megkülönböztetésével az iTracking folyamatos nyomon követést biztosít. A megfigyelni kívánt elem képének optimális rögzítését a látómező dinamikus beállítása biztosítja. Az iTracking funkcióval elsődleges célunk, hogy sohase veszítsék szem elől a megfigyelni kívánt elemeket.

Bosch IP Lexikon iTracking

 

Intelligens képelemzés (IVA)

Kiemelt célunk a felhasználó szükség szerinti riasztása és a megfelelő adatok gyors visszakeresése

Mindössze 20 perc folyamatos megfigyelést követően az események több mint 90%-áról le lehet maradni a képernyőn. Az intelligens képtartalomelemzési funkció (IVA) segíti a felhasználót abban, hogy előre megszabott riasztási jelenségek kiváltásakor azonnal riasztja őt. Így lehetővé válik a nem kívánt eseménybe akár beavatkozni is. Összesen akár nyolcféle IVA szabály kombinálásával egészen bonyolult feladatok is könnyen megoldhatók és a téves riasztások száma minimálisra szorítható.

Az IVA továbbá a felvett képanyagok kiértékelését és strukturálását a kamerában generált metaadatok hozzáadásával végzi. Másodlagos funkciója így a lényeges képek gyors kereshetősége akár több órányi felvett és eltárolt anyagból is. A metaadatok segítségével lehetőség nyílhat megcáfolhatatlan törvényszéki bizonyítékok szolgáltatására vagy üzleti folyamatok optimalizálására, például az emberek számlálása vagy az embertömeg sűrűségi adatai alapján. Az IVA funkcióval elsődleges célunk tehát a felhasználó szükség szerinti riasztása és a megfelelő adatok gyors visszakeresésének támogatása.

 

Dinamikus átkódolás (Dynamic Transcoding)

Kiemelt célunk az állandó (24/7) távoli hozzáférés és kameravezérlés

A korlátozott sávszélesség lehetetlenné teszi a HD képfelvételek folyamatos átjátszását mobil készülékekre.
A dinamikus átkódolási funkció (Dynamic Transcoding) viszont egyszerre nyújt lehetőséget az élőkép folyamatos átjátszására és az azonnali hozzáférésre a HD képekhez, amikor arra szükség van, a rendelkezésre álló sávszélességtől függetlenül. Mivel az ember nem lehet jelen mindig mindenhol, most már lehetőség nyílik arra, hogy mobil eszköz segítségével bárhonnan bármikor hozzá lehessen férni a kamera kezelőszerveihez, az élőképhez és a HD képekhez. A dinamikus átkódolás lehetővé teszi a megfelelő videó azonnali visszakeresését több órányi felvett anyagból is. A dinamikus átkódolással elsődleges célunk a HD képek elérhetőségének biztosítása bárhonnan, bármikor.

A VRM funkcióval elsődleges célunk a nagyméretű videoállományok egyszerűbb kezelése alacsonyabb költségráfordítás mellett.

 

Videorögzítési manegement szoftver (VRM)

Kiemelt célunk a nagymennyiségű képi adatok egyszerű és költséghatékony kezelése

A nagytömegű képfelvételeket nehéz feldolgozni és bonyolult kezelni. A videorögzítési management funkció (VRM) segíti a nagyszámú és nagyméretű felvételek kezelését, miközben fokozza a hatékonyságot és csökkenti a költségeket. A VRM lehetővé teszi, hogy a kamera közvetlenül átjátssza a lényeges videoadatokat a rendelkezésre álló tárolóeszközökre, hálózati szerverek igénybe vétele nélkül. Így csökkennek a költségek, a központi szerver karbantartási igénye, és egy lehetséges egyedi hibapont kiküszöbölésével nő a megbízhatóság is. A VRM lehetővé teszi a megfigyelőrendszer egyszerű kiterjesztését is további kamerák vagy tárolóeszközök hozzáadásával, ha bővítési igények merülnek fel. A lehető leghatékonyabban használja ki a rendelkezésre álló tárolóhelyet, mivel a VRM automatikusan egyensúlyozza ki a képátjátszásból adódó terhelést a szabad tárolóhelyek között. Így kevesebb redundáns tárolóhelyre van szükség, és könnyebben betarthatók az archiválási idők, a felülírás kockázatának minimalizálása mellett. A VRM funkcióval elsődleges célunk a nagyméretű videoállományok egyszerűbb kezelése alacsonyabb költségráfordítás mellett.

 

http://hu.boschsecurity.com/hu/

 

Robert Bosch Kft. Biztonságtechnika üzletág
1103 Budapest, Gyömrői út 104. 
Tel: +36 1 4313 200
mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.boschsecurity.hu

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia