BOSCH - Számunkra a legfontosabb: a felhasználó elvárásainak megfelelő intelligens IP videomegoldások fejlesztése 3.rész (x)

www.boschsecurity.com/hdsecurity

A Bosch Security Systems munkatársainak véleménye szerint mindenki megérdemli, hogy biztonságos és zavartalan környezetben éljen. Elkötelezettségünk a kiváló minőség és a műszaki újítások iránt arra ösztönöz bennünket, hogy olyan új termékeket és megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek iparágunk élvonalába emelnek bennünket. Üzletpolitikánk három alappilléren nyugszik. Először is, a lehető legkiválóbb és a megfigyelés szempontjából releváns IP videoképek biztosítása mindenkor és mindenhol. Másodszor, szavatoljuk a lehető leghatékonyabb adatátvitelt és a lehető legkisebb tárhelyigényt. Végezetül, csúcstechnikát jelentő intelligens és elemző funkciókat biztosítunk. Mindezek olyan termékeket és megoldásokat eredményeznek, amelyeket egyszerűbb megérteni, könnyebb telepíteni, amelyek pontosabbak és jól illeszthetők. Erőfeszítéseink középpontjában azonban elsősorban nem a termékek és technikák állnak.

Központi célkitűzésünk olyan IP videomegoldások létrehozása, amelyeket a felhasználó elvárásaihoz igazodva fejlesztünk ki. A hangsúlyt az elkötelezettségre, a megbízhatóságra, a teljesítményre és az újításra fektetjük. Ugyanis amikor ezeket az értékeket tartjuk szem előtt, akkor azzal az Önök elvárásaira is odafigyelünk.

Cikksorozatunk aktuális részében bemutatkozik a CBIT és a Dinion IP ultra 8000 kamerán keresztül 4K Ultra HD technológia.

 

Képtartalomtól függő képalkotási technológia (CBIT)

Célunk, hogy a fontos képtartalmakat a legmagasabb minőségben jelenítsük meg.

Mostanra az összes Bosch kameramodell rendelkezik az új képalkotási technológiával, amely az elérhető legmagasabb minőségű képtartalmak biztosításáért felel. A képalkotási folyamat a technológia segítségével az aktuálisan megjelenített tartalom optimalizálását végzi.

Mozgástól, változó fényintenzitástól vagy erős szembe- ill. háttérfénytől függően a kamerabeállítások folyamatosan és dinamikusan illeszkednek a körülményekhez. Összességében ez a folyamat biztosítja az intelligens mozgáskövetés, vagy a kiemelt képrészletek megfelelő expozíciójának hatékonyságát – egyben a sávszélességi értékek is megfelelően alacsonyan tarthatóak a csökkentett zajszint miatt. A tárolási költségek és a hálózatos terhelés így érdemben csökkenthető, mindez a videós képtartalom minőségének romlása nélkül.

A CBIT segítségével fő célunk az IP videós alkalmazások megfelelő minőségének biztosítása, a folyamatosan növekvő felbontási értékek mellett.

Kameramodelltől függően, a CBIT 3 fő funkciót kínál: intelligens zajcsökkentést (iDNR), intelligens automatikus expozíciós időt (iAE) és intelligens mozgáskövetést (iTracking).

 

DINION IP ultra 8000 MP

Minden részlet megjelenítését lehetővé teszi mindenhol.

A Dinion IP ultra 8000 MP kamera egymaga ötvözi a 12MP-es és UHD felbontás lehetőségét – és beállítástól függően teszti lehetővé akár 12MP (4000 × 3000 – 20 kép/mp), akár 4k ultraHD (3840 × 2160 – 30 kép/mp) képtartalmak létrehozását. 

A nagy területek lefedése és az objektumok beazonosítása messzi távolságból jelentős kihívást jelent. Erre szolgál a DINION IP ultra 8000 MP kameránkba beépített 4K ultra HD technológia, amely 12 megapixeles felbontást nyújtva elképesztő részletgazdagságot szolgáltat még ráközelítésnél is. Egy 12 megapixeles kameránál egészen hihetetlen másodpercenkénti 20 képkockás sebességével nagyfelbontású felvétel készíthető a gyorsan mozgó tárgyakról. Ez a sebesség és ezek a felbontások olyan részletgazdagságot nyújtanak, ami meghatározó lehet a bizonyítékok gyűjtésénél. Az elkészült képek tökéletesen alkalmasak a részletes és hatékony visszamenőleges elemzéshez. A kamera nagy látószögű áttekintést és többszörös fókuszpontot szolgáltat egyetlen képernyőn, ami lehetővé teszi a részletekre fókuszálást a nagyobb kép elveszítése nélkül. A DINION IP ultra 8000 MP kamerával elsődleges célunk az összes fontos részlet megjelenítése mindenhol.

DINION IP ultra 8000 MP

A DINION IP ultra 8000 MP kamerát különleges jellemzői, a képminőséget javító és az összköltséget csökkentő intelligens funkciók a megfigyelés minőségét még magasabbra emelik. Az intelligens automatikus expozíció (iAE) lehetővé teszi a szembe- és háttérfény kiváló kompenzálását, tökéletes expozíciót biztosítva ezzel mindenkor. Az IVA a rögzített képanyagok kiértékelését és strukturálását a kamerában generált metaadatok hozzáadásával végzi. Így a lényeges képek gyors kereshetősége lehetséges, akár több órányi felvett és eltárolt anyagból is. Az intelligens zajszűrés (iDNR) akár 50%-kal is csökkentheti az adatátviteli sebességet, lényegesen csökkentve a tárolási költségeket és a hálózatterhelést a képminőség romlása nélkül.

További információért, kérjük, látogassa meg a www.boschsecurity.com/hdsecurity oldalt.

 

http://www.boschsecurity.hu/

 

 

Robert Bosch Kft. Biztonságtechnika üzletág
1103 Budapest, Gyömrői út 104. 
Tel: +36 1 4313 200
mail:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.boschsecurity.hu

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia