A magazinról

A Security Magazine, röviden SecurityMag szerkesztősége 2011 szeptemberében kezdte meg működését. Célunk egy olyan szakmai portál megalkotása, amely objektív és széles látókörű képet ad a biztonságtechnikai piacról, annak jelenlegi állapotáról, fejlődéséről, jövőképéről.

Menürendszerünket e szerint az elképzelés szerint tematizáltuk:


SzakMag:

Itt szakmailag részletes, mély cikkek olvashatók szakértő, a szakmában sokrétű és megkérdőjelezhetetlen tapasztalattal rendelkező íróink tollából.  
Az évek során arra a felfedezésre jutottunk, hogy zseniális magyar szakmai fejlesztések felett siklunk el nap, mint nap. Szeretnénk ezek közül minél többre felhívni a figyelmet, a személyes felkeresés, interjúzás módszerével megszólaltatni honi fejlesztőinket.

Ezen témakör alrovataként a SecurityMag büszkén hívja fel a figyelmet Teszt rovatára, amelyben a magyarországi disztribútorok által rendelkezésünkre bocsátott termékeket vetjük alá objektív próbatételünknek. Előnyeiket nem nagyítjuk fel, ahogy hátrányaikat sem emeljük ki szélsőségesen. Törekvésünk, hogy minden általunk tesztelt termék optimális felhasználási helyére kerüljön.
 
Paletta:

A biztonságtechnika legújabb, innovatív eszközeit vonultatja fel gyártók, forgalmazók információi alapján.
 
SpecMag:

Hol használjuk a magunkba szívott tudást? Milyen kihívásokkal szembesülhet egy tervező vagy telepítő? Mit is kell pontosan védeni? Hogyan és kitől? Ezekre a kérdésekre keressük és adjuk meg az általunk és szakértőink által talált válaszokat.
 
Best Buy:

A menüpontra kattintva támogatóink aktuális kedvezményes ajánlatai, "költséghatékony" kategóriába sorolt megoldásai tárulnak a böngésző szeme elé, amely ajánlatok kifejezetten az árérzékeny, de minőségi biztonságtechnikai termékekre áhítozó végfelhasználókat megcélzó  telepítőknek, kiskereskedőknek szólnak.

A SecurityMag küldetése

A SecurityMag szerkesztősége, a Magyar Újságírók Országos Szövetségével egyetértésben, ellenzi a tartalmak felesleges felhígítását, bulvárosítását és mélyen elkötelezett amellett, hogy az elektronikus sajtó által dominált új korszakban is helye van a minőségi újságírásnak, amelyet szakmánk, a biztonságtechnika szintén megérdemel.

"Tudnunk kell, hogy a kényszer mely a gazdaság egészét sújtja, megköveteli az innovációt, az új formák, lehetőségek kiaknázását, amelyek közül sokat a korábban szocializálódott újságíró idegenkedve fogad. Sokkal tudatosabban kell bánnunk az internet kínálta lehetőséggel és tudni kell azt is, hogy a minőségi tartalom egyre kevésbé lesz ingyenes – fizetőssé kezd válni, részben vagy egészben." - jelentette ki Horvát János újságíró, a MÚOSZ 2012. március 14-én megrendezett sajtónapi ünnepségén.

Egy multidiszciplináris tudományág szócsövének lenni a SecurityMag szerkesztőségének nem azt jelenti, hogy válogatás és szakmai preferenciák nélkül mindent leközöljön. Nem. A szerkesztőség felelősséget vállal azért, hogy egy műszaki alapokra helyezett, átlátható és fenntartható szakma szilárduljon meg Magyarországon, továbbá hidat képezzen a tudományos, a kereskedelmi és a tervezői oldal között. 

Reméljük, hamarosan Önt is olvasóink közt tudhatjuk és hasznos ismeretek tárházával elégíthetjük ki érdeklődését.

Bármilyen észrevétele van, kérdése merül fel az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen állunk rendelkezésére.
 
Security Magazine szerkesztősége

 

Honlap üzemeltetője: A SecurityMag felelős kiadója, a Silent Rock Kft.

A tárhely szolgáltatója: HostGator.com LLC., USA, Texas, Houston

Tárhely szolgáltató elérhetősége: http://www.hostgator.com/contact

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia