Honnan lopják a legtöbb autót, és miért?

( 3 db szavazat ) 

Legyen közel a munkahelyünkhöz, ne legyen túl távol a gyerek iskolájától, és ha lehet, ne vonuljon át a teljes déli hadseregcsoport az ablakunk alatt nap mint nap. Nagyjából ezeket vesszük figyelembe, amikor új otthont keresünk. A legfontosabb szempont nyilván az ár, illetve a bérleti díj, és csak valahol a lista végén szerepel, lehet-e biztonságosan parkolni a közelben. -írja Zách Dániel a Totalcar Magazin hasábjain.

Bővebben...

Ön biztonságos környéken lakik? Nézze meg itt!

( 2 db szavazat ) 

Az Otthontérkép készített egy bűnözési térképet, melyen a legfontosabb hazai településeken keresgélhetünk a lakáspiaci szempontokból legrelevánsabb bűnözési kategóriákban. A rendőrség hivatalos adatain alapuló térképen jelenleg 44 vidéki városban és Budapest összes kerületében, illetve városrészében láthatjuk a vizsgált időszakra vonatkozó kocsifeltöréseket és lopásokat, lakásbetöréseket, személy ellen elkövetett bűneseteket. - írja az index.hu. 

A pirosodó foltok jelzik utcánként a beállítható fajtájú bűncselekményeket. Részletekért kattintson!

Az Otthontérkép legújabb fejlesztése alapján Siófok a bűnözéssel leginkább fertőzött magyar nagyváros. Viszont ha Budapestet kerületi bontásban vizsgáljuk, akkor az abszolút győztes a VI. kerület lett a 2013 márciusa és 2014 februárja között vizsgált, ezer főre jutó bűnesetek számában.

Bővebben...

Hova megy be szívesen a betörő? - OKRI kutatás

( 1 db szavazat ) 

Kevésbé érdeklik a betörőket a lakótelepi lakások, mert azokban csak kisebb értékű dolgokra számítanak. A magas, zárt kerítés nem riasztja, hanem segíti őket. A legtöbb betörés a tulajdonosok gondatlanságának köszönhető – ez derül ki az Országos Kriminológiai Intézet legújabb kutatásából. -írja a hvg.hu.

Illusztráció

Bővebben...

HAI a SmartMe Trade palettáján

( 13 db szavazat ) 

2010. október 5-én nyitotta meg ajtaját a SmartMe Trade Kft. bemutatóterme a cég Kútvölgyi úti telephelyén, ahova az érdeklődést telepítő és viszonteladó cégektől várták és folyamatosan várják a lakosság igényeinek kielégítéséhez.

Az Egyesült Államokban 1985-ben alapított HAI (Home Automation Inc.) termékeinek szemléltetése végett berendezett teremben az intelligens otthonok automatizálási lehetőségeit és az automatizálás integráltságát szeretnék demonstrálni mintegy „élet közeli” helyzetben.
A családi fészek integráltsága négy terület egyesítését jelenti a gyártó számára: Személy- és vagyonvédelem, energiagazdálkodás, szórakoztató vagy audió- és vizuális technika, kényelmi funkciók.

Bővebben...

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia