A Samsung Techwin Beyond sorozatáról Tim Biddulph nyilatkozott

( 2 db szavazat ) 

Ebben a rövid interjúban Tim Biddulph, a Samsung Techwin biztonsági megoldások divíziójának termékmenedzsere elmagyarázza, hogy miért döntött úgy az IP hálózati termékek Európa-szerte leggyorsabban növekvő gyártója, hogy analóg kamerák és rögzítők új generációját mutatja be.

Tim Biddulph

Bővebben...

Globális biztonsági változások az eltűnt MH370-es járat miatt

( 2 db szavazat ) 

A több mint egy hónapja eltűnt Malaysia Airlines járata világszerte biztonságtechnikai változásokat von maga után. Egyrészt a járatok követésében, másrészt az utasok ellenőrzésében várhatók változások – jelentette be április elején az IATA (International Air Transport Association).

Tony Tyler IATA

Bővebben...

A 2014-es irányvonalakról és biztonságtechnikai innovációról interjú Kincs Istvánnal

( 7 db szavazat ) 

Mi volt az idei év legmeghatározóbb innovációja? Mely VCA alkalmazások valók a lakosság számára és miként? Hogyan állunk a biztonságtudatosság terén? Milyen kihívásokat lát maga előtt az Őrmester Nyrt. 2014-ben? Ezekről a kérdésekről Kincs Istvánnal az Őrmester Nyrt. elnökével beszélgettünk.

mobil biztonságtechnika

Bővebben...

2012 – 50 legeredményesebb biztonságtechnikai cég

( 11 db szavazat ) 

A 2011-es pénzügyi év árbevételi adatai alapján összeállításra került a világ piacvezető cégeinek listája. Az összeállítást idén is az a&s Magazine csoport készítette. A helyezettek díjaikat a 2013. április 24-26. között megrendezett SECUTECH kiállításon vehették át Taipeiben. A díjakat Mr. Parson Lee, a Messe Frankfurt New Era Media (a SECUTECH kiállítások rendezője és az a&s Magazine csoport tulajdonosa) ügyvezető igazgatója adta át, az éves Gálavacsora keretében.

2012 biztonságtechnikai cégei TOP 50

Világszinten érezhető radikális változásokat él meg a szakma ebben az évtizedben, így a piaci erőviszonyok alakulása sokszor szélsőséges, sokszor meglepő és semmiképp sem hagyható figyelmen kívül.

Míg a gyengébben muzsikáló kisebb és közepes cégek egyre másra végzik a süllyesztőben, addig az uralkodó cégek egyre jobb boldogulását kimagasló teljesítményük, termelékenységük és fejlesztéseik igazolják. A gazdasági lassulás ellenére is jópár vállalat ért el kétszámjegyű növekedést 2011 során.

Bővebben...

Biztonsági fóliák

( 3 db szavazat ) 

A biztonsági fóliák szerepe nem eléggé közismert hazánkban, gyakran még a vagyonvédelem területén dolgozók körében sem. A mai modern vagyonvédelem egyik fontos feladata, hogy miközben fokozza a lakásunk, vagy irodaházunk biztonságát, ne érezzük magunkat egy katonai erődítményben. Ötven évvel korábban az ablakok védelmére főleg rácsokat alkalmaztak, illetve spalettákat. Manapság a rácsoktól sokan idegenkednek. Számukra lehet egy megfelelő megoldás a biztonsági fólia.

Biztonsági fóliák

Bővebben...

A használat elengedhetetlen könnyűsége - napjaink NVR története

( 3 db szavazat ) 

Az elérhető áron kínált IP kamerák, tárolási megoldások eljövetele valamint az egyre drasztikusabban ki- és elterjedt biztonsági célú megfigyelés mamut nagyságú adattárolási szükségletet keltett életre, még hozzá a megfelelő karbantartás igénnyel egyetemben. Mindeközben a hozzáférés és a videó menedzsment használatának könnyűsége alapvető elvárássá avanzsált.

NVR az egyszerű választás

„Amióta a piacvezető gyártók is bevezették alacsonyárú termékeiket, azóta a digitális világra való áttérés felgyorsulása tapasztalható” – mondta el az a&s International Magazinnak Tim Bidulph, IP termékmenedzser Samsung Techwin, Európa.

„A DVR-ről NVR-re való átállás fő mozgató rugója az egyre jobban szabványosított világunk. Napjaink épületei olyan strukturált kábelezéssel kerülnek átadásra, amely az épületen belüli összes rendszer kiszolgálására alkalmas az egyszerű telefontól az épületautomatizálásig. Szimplán logikus, hogy a biztonságtechnikai rendszer ugyanazt az infrastruktúrát használja.”

Bővebben...

Máshogy készülnek - Piaci szereplők 2013 trendjeiről

( 3 db szavazat ) 

2013 világszerte sok bizonytalanságot rejtő évnek tűnik. Partnerünk, az a&s Magazine a legnagyobb gyártók felsővezetőit kérdezte arról, mit várnak ettől az évtől. Mi ezek közül a Magyarországon is jelenlévő 4 mamutcég: az Axis Communications, a Bosch Security Systems, a Milestone Systems és a Samsung Techwin képviselőjének véleményét közöljük.
Trendek 2013

Az évvel kapcsolatos elvárások különböző perspektívákat villantanak fel, ahány gyártó, annyi szempont. Mind izgalmas, mind igaz, ám mind kétséges is, milyen mértékben fogja az év tendenciáit befolyásolni.

Bővebben...

Az IP videó jövője a feltaláló szemével

( 3 db szavazat ) 

Martin Grent, az Axis Communications egyik alapítóját és az IP kamera feltalálóját kérdeztük a IP-videó piac helyzetéről, jövőjéről és a technológiai trendekről.

Tizenhat évvel az első IP kamera megjelenése után hol tart ma ez a technológia? Milyen IT megoldások vannak a legnagyobb hatással az Axis termékek fejlesztésére napjainkban, amelyek meghatározzák az elkövetkezendő tíz-tizenöt évet?

Egyrészt a Moore-törvény szerinti tapasztalat a technológiai fejlődést tekintve, vagyis hogy az integrált áramkörök összetettsége – a legalacsonyabb árú ilyen komponenst figyelembe véve – körülbelül 18 hónaponként megduplázódik, a mi termékeink esetében is igaz, saját ARTPEC chipjeinken is nyomon követhető. Az első chipünk 30 fps-sel, 4CIF felbontással működött. Ma a negyedik generációnál tartunk H.264 tömörítéssel, kifogástalan, több megapixeles képminőséggel és több független videostreammel.

Martin Gren Axis CommunicationsMásrészt nagy előrelépésre számítok a képfeldolgozás terén a jövőben is, a képminőség kulcsfontosságú, hiszen egy biztonsági kamerának jó képe kell hogy legyen, különben értelmetlen. Lightfinder technológiánk segítségével kameráink már ma is színes képet adnak sötétben is. Szeretem összehasonlítani a kamerák képességét az ember szemével. Néhány tekintetben a biztonsági kamerák jobbak, mint az emberi szem. Ilyen például a PTZ funkció, ami képes ráközelíteni egy részletre, de említhetném az érzékenységet gyenge megvilágítás mellett, a nagyfelbontást, a videoanalízis képességét is. Kameráink ezen képességei egyedülállóak.

Bővebben...

Új csapattag az Axisnál: Interjú Szőcs Róberttel, az Axis Communications regionális értékesítési menedzserével

( 2 db szavazat ) 

Szőcs RóbertSzőcs Róbert szakmai karrierjét a Philips Romániánál kezdte, majd dolgozott a Vodafone Romániánál, a Royal Bank of Scotlandnél és a Microsoft Romániánál, kis- és középvállalati értékesítési vezetőként.

- IT-területről érkezett, mi vonzotta a biztonságtechnikához? Milyen motivációkkal és ambíciókkal érkezett az Axis Communications csapatához?

Sz.R.: - Az IP kamerák térhódításával egyre szorosabb kapcsolat van a biztonságtechnikai és a szoftveres területek között, sőt, azt mondanám, hogy rokon pályák. Így könnyű volt megtennem ezt a lépést és iparágat váltanom. A legfőbb ambícióm pedig az, hogy a következő években az Axis Communications világtérképén Magyarország felett nagy, zöld zászló lebegjen három fontos szempontból: a partnerhálózatot, az éves növekedést és a márkaismertséget illetően is.

Az Axis Communications CEE régiójának értékesítési igazgatója, Csuthi Zsuzsanna fokozatosan bővíti csapatát, amelynek tagjaként Szőcs 2012. július 23-tól a Magyarországért és Romániáért felelős regionális értékesítési menedzser.

Bővebben...

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia