A Samsung Techwin Beyond sorozatáról Tim Biddulph nyilatkozott

( 2 db szavazat ) 

Ebben a rövid interjúban Tim Biddulph, a Samsung Techwin biztonsági megoldások divíziójának termékmenedzsere elmagyarázza, hogy miért döntött úgy az IP hálózati termékek Európa-szerte leggyorsabban növekvő gyártója, hogy analóg kamerák és rögzítők új generációját mutatja be.

Tim Biddulph

K: Tim, most, amikor a projektek méretétől függetlenül egyre többször IP hálózati megoldást specifikálnak a szakemberek, miért jutott a Samsung Techwin arra a meglepő döntésre, hogy új analóg termékcsaládot mutat be?

V: Az IP alapú megoldások egyre szélesebb körű elterjedése elkerülhetetlen, ezért is fejlesztjük a nyílt platformú 1,3 MP, 2 MP és 3 MP felbontású WiseNetIII kameráinkat, „zero configuration” hálózati rögzítőinket, amelyek együttesen megváltoztatják mindannyiunk képét arról, hogy milyen is IP megoldásokkal dolgozni.

Ugyanakkor számtalan meglévő analóg rendszer működik világszerte. Ezek talán kifogástalanul működnek, de a felhasználóknak igényük lehet arra, hogy azonosításra alkalmas képeket nyerjenek ki a rendszerükből, mely nem képes erre. Továbbá számos okuk lehet arra, amiért nem állnak készen, hogy IP rendszerre váltsanak.

Ezért mutattuk be az új Beyond 1280H sorozatú analóg kamerákat (1000 TVL felbontás) és DVR-eket, amelyek képesek együttműködni meglévő CCTV rendszerek ezreivel Európa-szerte.

K: Mit gondol, hol a legvalószínűbb, hogy ezek a termékek felszerelésre kerülnek?

V: Bárhol, ahol igen versenyképes árú videomegfigyelő rendszerre van szükség, ugyanakkor a felhasználók nem kívánnak kompromisszumot kötni a funkcionalitás és a képminőség terén. Összességében az első nyolc kameramodell megoldást nyújt számos különböző alkalmazás esetén, irodai környezetben, kiskereskedelmi üzletekben, iskolákban, kórházakban, raktárakban, de akár olyan magas elvárásokat támasztó helyeken is, mint amilyenek a repülőterek, kikötők, közlekedési létesítmények, parkolók vagy a városi térfigyelés.

K: Úgy gondolja, hogy a Beyond sorozat tagjait gyakran specifikálják majd új rendszerekben?

V: Bemutattuk már az új kamera modelleket, és a jövőbeli rendszerek tervei is a fejünkben vannak. Abban hiszünk, hogy az új kamerák és rögzítők népszerűek lesznek azon telepítők körében, akik idegenkednek az IP rendszerektől, illetve azon végfelhasználók esetében, akik nem kívánnak hálózati infrastruktúrába invesztálni.

K: Mitől különleges a Beyond analóg rendszer?

V: Elsősorban amiatt, hogy az 1280H technológia segítségével a felhasználók igen jó minőségű és felbontású (1000TVL) képeket élvezhetnek és rögzíthetnek. Ugyanilyen fontos az is, hogy a nyolc új kamerában innovatív és műszakilag fejlett megoldások hosszú sora mutatkozik be, melyeket a felhasználók mindeddig csak az IP rendszerekben használhattak.

K: Tudna erre példákat említeni?

V: Az új, versenyképes árazású modellek közül számos tartalmazza azt a fejlett WDR megoldást, mely 120 dB-nél nagyobb dinamikatartományt eredményez, így a kamera precízen képezi le az egyszerre nagyon világos és nagyon sötét részeket tartalmazó képeket. Szintén megtaláljuk bennük a Samsung Techwin új generációs zajcsökkentő megoldását az SSNR IV-et, amely éjszakai körülmények között is kiváló képminőséget biztosít zaj és elmosódás nélkül. További fontos jellemzők a különböző videoanalitikai megoldások, valamint a Defog funkció.

K: Az új kamerák és DVR-ek kompatibilisek meglévő analóg rendszerekkel?

V: Igen, jó hír, hogy a Beyond sorozat minden tagja kompatibilis és beilleszthető bármilyen meglévő analóg rendszerbe.

K: Számtalan DVR érhető már el a piacon. Tényleg szükséges volt a Samsung Techwin számára, hogy új digitális rögzítőket mutasson be?

V: Azért tettük, hogy a felhasználók maximálisan kihasználhassák a nyolc új kamera nagyszerű képminőségéből adódó előnyöket. Ehhez értelemszerűen hozzátartoznak az új, nagyteljesítményű, 4, 8 és 16 csatornás Beyond DVR-ek is. Ezek párhuzamosan jelenítik meg és rögzítik minden csatornán az 1000 TV sor felbontású képeket.

Ugyanakkor arra is törekedtünk, hogy a DVR készülékek használata a lehető legfelhasználóbarátabb legyen. Például a felhasználók rugalmasan, egyedileg konfigurálhatják az egyes videobemeneteken a képfelbontást és a képminőséget, így a rendelkezésre álló tárhely gazdaságosan használható ki. Minden kamera továbbhurkolható, valamint a rögzítési kapacitás is nagyon egyszerűen növelhető.

A Beyond DVR-ek meglepően könnyen használható felhasználói felületet (GUI) kaptak, az arra jogosult felhasználók pedig távolról nézhetik meg a felvételeket és az élőképeket PC-ről, Android vagy iOS operációs rendszerű tabletről vagy okostelefonról a Samsung Techwin ingyenes SSM, SmartViewer vagy iPOLiS Mobile szoftvereinek segítségével. A készülék webfelülete kompatibilis a Chrome, Explorer és Safari böngészőkkel.

Előző hónap Augusztus 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2 3 4 5 6
week 32 7 8 9 10 11 12 13
week 33 14 15 16 17 18 19 20
week 34 21 22 23 24 25 26 27
week 35 28 29 30 31
Nincsenek események
Feliratkozás a SecurityMag hírlevelére:

Partnereink

Secutech kiállítás 2015 részletek

Secutech Kiállítás 

http://abibiometrics.com/
Alkalmazott Biometria Intézet
http://bgk.uni-obuda.hu/
Óbudai Egyetem
www.asmag.com
a&s Magazine online
http://www.dsalert.org/
DSA Magazine India
http://biztonsagtechnikaforum.hu/
Biztonságtechnika Fórum
http://www.ormester.hu
Őrmester NyRt.
 
 
CNS Digital Media Kft.
 
 
 
  • A világ legzöldebb adatközpontja a norvég fjordok szomszédságában
  • Milyen városokban fogunk élni 2020-ban?
  • Itt repül a kamera! - A legizgalmasabb drón kutatás-fejlesztési ötlet
  • Folyékony akkumulátorral tárolnák a napenergiát
  • ATM bekamerázása l'art pour l'art - Románia