A Hanwha Group felvásárolta a Samsung Techwint

Aláírásra került az a megállapodás, amely szerint a Samsung Techwinben irányító szerepet betöltő társaságok, így a Samsung Electronics, a Samsung C&T és egyéb Samsung érdekeltségek eladják a Samsung Techwinben birtokolt részesedésüket a Hanwha Groupnak.

A Hanwha Group befektetése a Samsung Techwinbe lehetővé teszi, hogy folytassuk az innovatív, piacvezető megoldások fejlesztését és tervezését, amelyek új üzleti lehetőségeket teremtenek és biztosítják jövőbeli fejlődésünket” – mondta el Jong Wan Lim, a Samsung Techwin Europe Ltd biztonsági megoldásokért felelős igazgatója. „Biztosíthatjuk ügyfeleinket, hogy ez a normál üzletmenet része, semmilyen fennakadás nem történik majd a termékek elérhetőségében, sem pedig a pre- és postsales szolgáltatásokban.

A tranzakció lezárása 2015 első félévében várható a trösztellenes szabályokat felügyelő hatóságok jóváhagyásától függően.

Az 1952-ben alapított Hanwha Group számos iparág vezető szereplője a világban, beleértve a gyártást, az építőipart, a pénzügyi szolgáltatásokat és a turisztikai, szállodaipart is. A csoport 52 belföldi és 90 tengerentúli leányvállalata világszerte ügyfelek sokaságának nyújt prémium termékeket és szolgáltatásokat. A Hanwha Group 2013-ban 35,13 milliárd USD árbevételt ért el, vagyonát pedig megközelitőleg 117,4 milliárd USD-re értékelték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.